top of page

Anneke begint een kookboek!

AnnekeVWbus2023-5.jpg

Bestellen maar........

Het kookboek dat netwerkt

Netwerken met een heerlijke smaak.

In januari 2022 ben ik begonnen met het plannen van mijn eigen kookboek, niet zomaar eentje. Een waarvan mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke ondernemers bij elkaar te brengen.

Dit hele idee ontstond tijdens de Lockdown in december waardoor ik, mijn gezin en ieder ander veel thuis zaten. 

Er werd veel gekookt en gebakken in huis om het gezellig te maken en dit werd dan ook regelmatig in de familie-app doorgestuurd met de daarbij behorende foto’s 😉 

Het idee om dit te combineren met mijn passie voor fotografie werd geboren en de uitwerking hiervan komt steeds dichterbij!

 

De fotografie is klaar, de interviews gemaakt, recepten genoteerd en de drukker uitgekozen. 

Een podium voor ondernemende vrouwen

Eerder dat jaar werd ik lid van een vrouwennetwerk waar ik vele mooie krachtige vrouwen heb mogen ontmoeten. Ik ben een verbinder en vind het fijn om andere vrouwen mee te nemen in mijn ideeën en te stimuleren in wat zij doen.

Enthousiast hoe ik soms kan zijn, bedacht ik dit boek met andere ondernemende vrouwen te gaan maken. 

Het plan: zij maken het recept en doen de boodschappen en ik volg het proces door de foto’s te maken. Dit recept heeft hiermee vaak ook een mooie herinnering. Zo kom ik bij ze thuis en zij vertellen wat hun onderneming inhoudt en hoe ze hiermee zijn begonnen. Door het enthousiasme van de onderneemsters is het boek nu mooi gevormd en zijn er onderling zakelijke connecties gemaakt.

def PureLou food (10 van 40).jpg

Bestel nu het kookboek!

Raak geïnspireerd

Nadja Stylingbaas ZL-25.jpg
Nadja Stylingbaas ZL-5.jpg
Nadja Stylingbaas ZL-18.jpg
bottom of page